Skip links
O nama

Prvo vinkovačko učilište

Učimo s povjerenjem već 20 godina

— Ukratko o nama

Tehničko učilište Vinkovci

Kvalitetu i postojanost Tehničkog učilišta kao ustanove za obrazovanje odraslih dosad su prepoznali mnogi polaznici naših srednjoškolskih programa, programa osposobljavanja i usavršavanja. Od osnutka 2002. kroz naše se programe uspješno školovalo više od 20.000 polaznika. Budite i vi jedan od njih jer ne učimo za školu, nego za život ! Školovanje nam može pružiti nove mogućnosti i pomoći nam u ostvarenju osobnih i poslovnih ciljeva. Kroz naših dvadeset godina rada dokazali smo kvalitetu i iskustvo u poučavanju odraslih.

“Danas je savršen dan za početak življenja svojih snova."

Težište je na strukovnom obrazovanju i osposobljavanju odraslih osoba koje tako postaju konkurentne na tržištu rada te kroz cjeloživotno učenje ostvaruju svoje radne potencijale i otvaraju nove mogućnosti. Tehničko učilište provodi programe osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja odraslih te brojne programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, Tehničko učilište uz stručno osposobljavanje, nudi brojne programe koji razvijaju kreativnost, interkulturalne kompetencije i jačaju socijalne i komunikacijske vještine. Naši programi su namijenjeni za tvrtke, starije osobe, studente ili određene ciljne skupine u okviru zapošljavanja u traženim ,deficitarnim zanimanjima.

Vodeća institucija

Tehničko Učilište Vinkovci – ustanova za obrazovanje odraslih predstavlja vodeću instituciju u ovoj grani obrazovanja i kao takva omogućuje svojim polaznicima vrhunske stručnjake i uvjete rada na područjima programa obrazovanja koje provodimo.

NAŠA MISIJA

Dugogodišnjim radom na područjima prekvalifikacije, dokvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja svojih polaznika kontinuirano mijenjamo kvalitativnu strukturu radnog stanovništva i potencijalne radne snage na području Republike Hrvatske. Iznimno smo ponosni na razinu znanja i stručnosti naših polaznika po završetku obrazovnog programa.

152
Predavača
112
Programa

Sve je moguće. Krenimo zajedno!

Ako između tebe i tvoje bolje budućnosti stoji završetak škole ili prekvalifikacija vlastite struke, mi imamo rješenje!

Ustanova za obrazovanje odraslih

Tehničko učilište Vinkovci

Ljudevita Gaja 18
Vinkovci

Imaš pitanja?
Javi nam se

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg web iskustva.